FASHION

SUMMER IS COMING!

10322815_715921721802481_8851948999432845068_n

Afgelopen weekend was het echt heerlijk weer in Nederland. Ik kon mij niet voorstellen om thuis te blijven, terwijl het uitzicht uit het raam riep om naar buiten te gaan en te genieten. Daarom heb ik samen met mijn moeder besloten om buiten te gaan lunchen en daarna te wandelen op de boulevard in Bergen op Zoom. Het klinkt misschien heel simpel, maar ik heb niet veel nodig om blij te worden :-).

Na de ervaring van de afgelopen dagen (toen de zon scheen en het heel hard waaide) heb ik besloten om toch een zwarte legging aan te trekken in plaats van een rokje. Uiteindelijk had ik daar spijt van want het rokje zou ideaal zijn voor die warme lentedag.

De voorspelling is dat de komende dagen de temperatuur rond twintig graden gaat worden. Het is een teken dat “summer is coming”!  

foto-22

foto-5

 blazer – Forever 21

t-shirt – Primarkt

bag / tas – Zara

leggings – Coolcat

shoes / schoenen –  s.Oliver

foto-41

foto-4

foto

foto-1

foto-2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply